An issue with width - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26

Thread: An issue with width

  1. #16
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Missouri
    Posts
    1,069
    Quote Originally Posted by Steve R Jones View Post
    Did you try adjusting to a SMALLER size?



    Did you try something other than the recommended size?


    Best Buy has the Geek
    Believe me, I have tried every solution suggested here. I have come to the conclusion that I am obviously not understanding some of the info given to me.

    And, yes I know about Best Buy, and they announced on our news last week that it is closing down its electronics department. They gave no explanation why.

  2. #17
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Idaho Falls, Idaho, USA
    Posts
    18,127
    Can you post a screen capture of what you are seeing? That might help us diagnose the issue.

    Please answer the following questions:

    Is the size issue ONLY happening on your web browser?
    Are all other applications unaffected? Try Wordpad, or Word or Excel if you have those.

    Have you tried a different web browser? If you have not, please try one. That will let us know if it is a setting specific to the affected web browser, or if it is a Windows setting. I recommend trying Firefox. You can try a portable version if you do not want to install it.

    https://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable

    https://www.mozilla.org/en-US/firefo...esktop-release

  3. #18
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Missouri
    Posts
    1,069
    I do have Firefix and Vivaldi. Have not used them in so long don't know if I recall my login if I have to have them. I will go try but I really do not like Firefox. Will get back and let you know.

  4. #19
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Missouri
    Posts
    1,069
    Yes just tried them and they are too wide too. Not sure how to do a screenshot as suggested above.

  5. #20
    Join Date
    Jul 1998
    Location
    Toronto
    Posts
    25,587
    Have you tried switching the screen resolution to a higher than recommended number?

    To take a screenshot on Windows 10 or Windows 11 and automatically save the file to the Screenshots folder, press the Windows key + PrtScn. Your screen will go dim and a screenshot of your entire screen will be saved to the folder.

    https://www.businessinsider.com/guid...hot-on-windows

    VirtualDr email notices are not working.
    Check back regularly for responses.

    _____________________
    cat lovers click here

  6. #21
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Idaho Falls, Idaho, USA
    Posts
    18,127
    If the issue is affecting multiple web browsers, then it is almost certainly a Windows issue. To be certain, you could see if a different application, like Wordpad, is also affected.

    https://www.makeuseof.com/windows-no...%20hit%20Enter.

    Display settings links:

    https://support.microsoft.com/en-us/...ion=Windows_11

    https://support.microsoft.com/en-us/...%20Page%20zoom.

  7. #22
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    493
    You could always try going here and seeing if these people could be any help:https://community.acer.com/en/
    I've been there a few times in the past when I had small issues on Acer Laptops.

    Asus Zenbook Q508UG-212.R7TBL 2-in-1 Laptop
    AMD Ryzen 7 5700U Processor
    8gb DDR4 RAM (Soldered on Motherboard)
    1gb Western Digital Blue NVMe SSD
    NVIDA MX450 (DDR6)
    15.6" 1920 x 1080 (Full HD) Touchscreen
    Intel(R) Dual Band Wireless - AC 7260
    USB 1 x 2.0 - USB 1 x 3.0 - USB-C 1 x 3.1
    Micro SD Card Reader
    Lighted Keyboard
    Webcam/Microphone
    Windows 11 Professional
    MS Office 365 Family
    Logitech Anywhere MX Mouse

  8. #23
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Missouri
    Posts
    1,069

    Took screen shot but....

    How do I get it to here? I tried dragging and dropping and that did not work. I'm at wits end.

  9. #24
    Join Date
    Jul 1998
    Location
    Toronto
    Posts
    25,587
    Click "go advanced" at the bottom of a new reply then click "manage attachments" and upload the picture.

    VirtualDr email notices are not working.
    Check back regularly for responses.

    _____________________
    cat lovers click here

  10. #25
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Missouri
    Posts
    1,069
    Will work on this the day after Christmas.

  11. #26
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Missouri
    Posts
    1,069
    Just no solution so far.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •