[RESOLVED] How to repair from this message
Results 1 to 6 of 6

Thread: [RESOLVED] How to repair from this message

  1. #1
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Coquitlam BC Canada
    Posts
    2,812

    Resolved [RESOLVED] How to repair from this message

    Last edited by ttodd; July 14th, 2022 at 08:46 PM.
    Windows 10 Home 64 Intel® Core™ i5-8265U (1.6 GHz base frequency, up to 3.9 GHz, 6 MB cache, 4 cores)
    17.3" diagonal HD+ SVA BrightView WLED-backlit (1600 x 900) 256 GB - 5400 rpm SATA
    Windows 10 //21H1 (OS Build 19044..1826) 64bit //Microsoft Edge Version 102.0.1245.41 (Official build) (64-bit)/ 16GB Memory/ AMD Radeon HD 7700 series Video Card//N68C-GS FX2.00 gigahertz AMD Athlon 64 X2 Dual Core /[/B]

  2. #2
    Join Date
    Jul 1998
    Location
    Toronto
    Posts
    24,664
    That link is broken. Upload it as an attachment.
    Don't believe everything you think.
    _____________________
    cat lovers click here

  3. #3
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Coquitlam BC Canada
    Posts
    2,812
    thanks done
    Windows 10 Home 64 Intel® Core™ i5-8265U (1.6 GHz base frequency, up to 3.9 GHz, 6 MB cache, 4 cores)
    17.3" diagonal HD+ SVA BrightView WLED-backlit (1600 x 900) 256 GB - 5400 rpm SATA
    Windows 10 //21H1 (OS Build 19044..1826) 64bit //Microsoft Edge Version 102.0.1245.41 (Official build) (64-bit)/ 16GB Memory/ AMD Radeon HD 7700 series Video Card//N68C-GS FX2.00 gigahertz AMD Athlon 64 X2 Dual Core /[/B]

  4. #4
    Join Date
    Jul 1998
    Location
    Toronto
    Posts
    24,664
    Some suggestions here:

    https://techcult.com/fix-a-required-...-client-error/

    Simplest one would be to run the program as administrator (right click the program and select)
    Don't believe everything you think.
    _____________________
    cat lovers click here

  5. #5
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Coquitlam BC Canada
    Posts
    2,812
    Quote Originally Posted by fink View Post
    Some suggestions here:

    https://techcult.com/fix-a-required-...-client-error/

    Simplest one would be to run the program as administrator (right click the program and select)
    Thankyou very much!! , I’ll run these tests later..
    Windows 10 Home 64 Intel® Core™ i5-8265U (1.6 GHz base frequency, up to 3.9 GHz, 6 MB cache, 4 cores)
    17.3" diagonal HD+ SVA BrightView WLED-backlit (1600 x 900) 256 GB - 5400 rpm SATA
    Windows 10 //21H1 (OS Build 19044..1826) 64bit //Microsoft Edge Version 102.0.1245.41 (Official build) (64-bit)/ 16GB Memory/ AMD Radeon HD 7700 series Video Card//N68C-GS FX2.00 gigahertz AMD Athlon 64 X2 Dual Core /[/B]

  6. #6
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Coquitlam BC Canada
    Posts
    2,812
    Before I ran these I tried a new approach which worked 100% .. sfc /scannow fixed my files ..
    Windows 10 Home 64 Intel® Core™ i5-8265U (1.6 GHz base frequency, up to 3.9 GHz, 6 MB cache, 4 cores)
    17.3" diagonal HD+ SVA BrightView WLED-backlit (1600 x 900) 256 GB - 5400 rpm SATA
    Windows 10 //21H1 (OS Build 19044..1826) 64bit //Microsoft Edge Version 102.0.1245.41 (Official build) (64-bit)/ 16GB Memory/ AMD Radeon HD 7700 series Video Card//N68C-GS FX2.00 gigahertz AMD Athlon 64 X2 Dual Core /[/B]

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •