[RESOLVED] Error Pop-Up
Results 1 to 8 of 8

Thread: [RESOLVED] Error Pop-Up

  1. #1
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Colonia, NJ USA
    Posts
    479

    Resolved [RESOLVED] Error Pop-Up

    The following pop-up (See attached) appears. when I open a website in MS Edge When I press X it closes, but comes back when I go to another web page, It is most annoying , what can I do to get rid of it permenantly.

    ------------------------------------------------------|
    Restore Page X |
    MS Edge closed unexpectedly |
    |
    Restore Open Start up Pages |
    ------------------------------------------------------|
    Tried attaching but could not, so have tried to create what the popup looks like.
    Instructions on adding attachements.
    MCP, A+,Net+

  2. #2
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Largo, Fl.
    Posts
    21,888
    This looks like the same issue as your other thread? If it isn't the same - what is the difference?

  3. #3
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Colonia, NJ USA
    Posts
    479
    Yes it is ,have not been able to solve the issue
    MCP, A+,Net+

  4. #4
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Idaho Falls, Idaho, USA
    Posts
    17,483
    That looks like Microsoft Edge is having issues.

    Possibly useful links:

    https://www.thewindowsclub.com/reset...-in-windows-10

    https://www.wintips.org/uninstall-re...icrosoft-edge/

  5. #5
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Colonia, NJ USA
    Posts
    479
    I completely removed MS edge by renaming MSEdge_8wekyb3d8bbwe folder to MSEdge_8wekyb3d8bbwe.bak. Closed and reopened MS Edge. The problem has gone away. Will post again if it reoccurs.
    Thanks
    MCP, A+,Net+

  6. #6
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Colonia, NJ USA
    Posts
    479
    Unfortunately the Error occured again this morning. I downloaded and installed MBAM and ran a scan, it detected 70 problems, I quarentined and deleted them all. No problem since then. Will post again if it re occurs.
    MCP, A+,Net+

  7. #7
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Colonia, NJ USA
    Posts
    479

    Error

    Unfortunately the Error occured again this morning. I downloaded and installed MBAM and ran a scan, it detected 70 problems, I quarentined and deleted them all. No problem since then. Will post again if it re occurs.
    MCP, A+,Net+

  8. #8
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Largo, Fl.
    Posts
    21,888
    Continued in the Original Thread here:
    https://discussions.virtualdr.com/sh...-reopens-again

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •