[RESOLVED] Web page opens then closes and reopens again.
Results 1 to 13 of 13

Thread: [RESOLVED] Web page opens then closes and reopens again.

  1. #1
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Colonia, NJ USA
    Posts
    478

    Resolved [RESOLVED] Web page opens then closes and reopens again.

    I use MS Edge to open a website. it open then closes immediately and then reopens to home page again, this time it stays open,
    MCP, A+,Net+

  2. #2
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Largo, Fl.
    Posts
    21,874
    Can't say that I'm following you...

    Once open, if you go to your bookmarks and select one - does Edge close?

    And or, how-when and where are you selecting a website that closes?
    "I have been wanting to grow my own food but I can not find any bacon seeds."

  3. #3
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Idaho Falls, Idaho, USA
    Posts
    17,443
    Exact details on how this occurs would be helpful.

    I use MS Edge to open a website.
    How? Do you double click the Edge icon to open Edge? If yes, then what? Do you type in a url, or click on a bookmark, or enter search terms into a default search page?

  4. #4
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Colonia, NJ USA
    Posts
    478

    Website opens and closes

    When I click on a icon on my desktop to open a particular website, thet website opens briefly then closes and the home page opens. I close that home page and clck on the icon again, that webpage opens and stays open.
    MCP, A+,Net+

  5. #5
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Idaho Falls, Idaho, USA
    Posts
    17,443
    When you close the Home page, do you just close the tab, or do you close the entire browser window?

    What web browser does the page open in the first time (Chrome, Edge, Firefox, Internet Explorer, other (Brave, etc.))?

  6. #6
    Join Date
    Jul 1998
    Location
    Toronto
    Posts
    24,357
    Although I'm still unsure about what you're doing to open pages and what happens after you try, things I would test out are temp disabling my antivirus and any other security software you use in case it's mistaking the links/sites or ads on them as malware.

    You can also test the websites/links here to see if any are being seen as dangerous..

    https://www.virustotal.com/gui/home/url


    Then I would try creating a new icon/link on my desktop and see if that makes a difference. Then I would use my browser's favorites links instead of a desktop icon to see if that makes a difference.
    Don't believe everything you think.
    _____________________
    cat lovers click here

  7. #7
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Colonia, NJ USA
    Posts
    478
    Quote Originally Posted by jdc2000 View Post
    When you close the Home page, do you just close the tab, or do you close the entire browser window?
    I close the entire browser window.

    What web browser does the page open in the first time (Chrome, Edge, Firefox, Internet Explorer, other (Brave, etc.))?
    MS Edge
    MCP, A+,Net+

  8. #8
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Idaho Falls, Idaho, USA
    Posts
    17,443
    What happens if you click on the Start menu, and open Edge from there, and THEN double click on your Desktop icon that is causing this issue? Does Edge open from the Start menu (with whatever Home page it has set up), and stay open to that page? Does Edge close if you then double click on the Desktop icon in question?

  9. #9
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Colonia, NJ USA
    Posts
    478
    Quote Originally Posted by jdc2000 View Post
    What happens if you click on the Start menu, and open Edge from there, and THEN double click on your Desktop icon that is causing this issue? Does Edge open from the Start menu (with whatever Home page it has set up), and stay open to that page?

    Yes ,it did open from the start menu and then double clicking on the desktop icon, it did open to that page and stayed open.

    Does Edge close if you then double click on the Desktop icon in question?
    Yes it closed.

    This is what happened when I tried it just now but will have to try it a few more times to see if it continue to work the same way. Will let you know
    MCP, A+,Net+

  10. #10
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Idaho Falls, Idaho, USA
    Posts
    17,443
    OK, that would be an Edge issue. See my reply to your error message thread. You may need to repair or re-install Edge.

  11. #11
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Colonia, NJ USA
    Posts
    478
    I completely removed MS edge by renaming MSEdge_8wekyb3d8bbwe folder to MSEdge_8wekyb3d8bbwe.bak. Closed and reopened MS Edge. The problem has gone away. Will post again if it reoccurs.
    Thanks
    MCP, A+,Net+

  12. #12
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Idaho Falls, Idaho, USA
    Posts
    17,443
    Thanks for the update. Glad it is working again.

  13. #13
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Colonia, NJ USA
    Posts
    478

    error, returned.

    Unfortunately the Error occured again this morning. I downloaded and installed MBAM and ran a scan, it detected 70 problems, I quarentined and deleted them all. No problem since then. Will post again if it re occurs.
    MCP, A+,Net+

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •