[RESOLVED] Dead Desktop, I did the paperclip test, it started, until I put back in case??
Results 1 to 8 of 8

Thread: [RESOLVED] Dead Desktop, I did the paperclip test, it started, until I put back in case??

  1. #1
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    96

    Resolved [RESOLVED] Dead Desktop, I did the paperclip test, it started, until I put back in case??

    I think it may be the power supply, I did the paperclip test and it ran for a while, but when I put it back in computer, it wouldn't start.. One of the fans, started to spin but stopped, the power supply never started while it was in case.. It is my brother's desktop, it was really dirty when I got it.. I got it all cleaned up inside... I replaced the little round battery, didn't help... Anyone have any suggestions?
    Thanks for reading... patti686

  2. #2
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Arkham Asylum, Cell 13
    Posts
    11,399
    Swap out the PSU for a known good one. Even if the fans start, that doesn't mean the PSU is putting out the proper voltages.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Idaho Falls, Idaho, USA
    Posts
    17,231

  4. #4
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    96
    Thanks, what is the best kind to get?

  5. #5
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    96
    Thanks for link... do you have a favorite brand?

  6. #6
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    96
    I ordered a Corsair CX450, 80 Plus Bronze certified...Hope this is a good one...Thanks for help...

  7. #7
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Idaho Falls, Idaho, USA
    Posts
    17,231
    Corsair is the brand I use. That should work well for your application.

  8. #8
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    96
    Thanks, good to know...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •