Just re-formatted. Browser won't browse.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Just re-formatted. Browser won't browse.

  1. #1
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    SF Bay Area
    Posts
    311

    Just re-formatted. Browser won't browse.

    I just reformatted my Win 7 64 Pro Home and everything has gone smoothly until I tried to browse with I.Explorer. I have Zone Alarm installed, but it's never given me any trouble before. With default settings my broadband (AT&T U-Verse) is connected. I'm using it with my laptop right now.
    All I can get is EBay (that is using the reformatted dsktop). Every other page hangs up and says DONE! in lower corner. I've tried turning off
    ZA firewall and antivirus. That lets eBay load up but nothing else works. My next step will be to uninstall/reinstall I.E. and see what happens.
    Weird. It should work, but doesn't.

    Thanks
    Art Rosch
    Win7 64 pro home edition
    8 gigs RAM
    Gigabyte Mobo
    Art
    www.artsdigitalphoto.com

  2. #2
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    SF Bay Area
    Posts
    311
    I've got it. I needed to install Java. Fortunately I saved a Java install file in my backups on another HD. Whew!

    Art
    Art
    www.artsdigitalphoto.com

  3. #3
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Idaho Falls, Idaho, USA
    Posts
    17,495
    You will want to update Java now that the browser is working.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •