Do Goog Servers go down periodically?
Results 1 to 12 of 12

Thread: Do Goog Servers go down periodically?

  1. #1
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Chicago
    Posts
    2,583

    Do Goog Servers go down periodically?

    Seems more and more I'm running into this:
    Oops! Google Chrome could not find www.google.com
    Try reloading: www.*google.*com
    Additional suggestions:
    Access a cached copy of www.*google.*com
    Search on Google:


    I change browsers, same thing. It's not MY connection, bec. obviously I'm here at this site and all my lights are go.
    This is so annoying, thinking of abandoning Goog search for Bing.
    Last edited by Sal_gal; January 30th, 2013 at 09:58 AM.

  2. #2
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Largo, Fl.
    Posts
    22,028
    I only use Bing on MSN.com and MSN.com has issues from time to time. When it does I go to Google.

    No fuss no muss.
    If you're happy and you know it......it's your meds.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Idaho Falls, Idaho, USA
    Posts
    17,720
    The www.google.com page should never return that message.

    Things to try:

    Try different DNS Servers. Google's 8.8.8.8 and 8.8.4.4 might work.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    17,453

  5. #5
    HAN's Avatar
    HAN is offline Virtual PC Specialist!!!
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    USA
    Posts
    4,319
    I have been online for several years and I have never known the Google search home page to not be available. That's not saying it's never been down but if you are seeing it down a lot, there is a problem on your end somewhere. Issues could be your ISP, your computer, your browser, DNS lookups or whatever. But IMO, Google is not down in the way you are finding it so...

  6. #6
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Chicago
    Posts
    2,583
    Alright, this is ridiculous and it happens more and more. I'm typing in the website, www.surveymonkey.com and this is what I get:


    503. Thatís an error.

    The service you requested is not available at this time.

    Service error -27. Thatís all we know.


    It happens no matter what browser I use. There must be an explanation.
    Did a search of the error code:
    http://pcsupport.about.com/od/findby...a/503error.htm
    The 503 Service Unavailable error means that the web site's server is not available, usually due to maintenance or server overloading

    It still doesn't tell me why it happens more and more. At least 2-3 times a day.

  7. #7
    Join Date
    Jul 1998
    Location
    Toronto
    Posts
    24,664
    You can try using this site next time you find a website is inaccessible..

    http://www.downforeveryoneorjustme.com/

    It will try the site you are having problems with and let you know if they can access it from their location. If they can then perhaps the issue is not with the remote site but is with one of the things HAN mentions above.
    Don't believe everything you think.
    _____________________
    cat lovers click here

  8. #8
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Sheboygan, WI
    Posts
    53,399
    Now I have seen the Temp Internet folder get corrupted and cause problems like that. And get a nice pleasant surprise most of the time when I clean it out.

    I use http://www.geekstogo.com/forum/files...r-by-oldtimer/

  9. #9
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Sheboygan, WI
    Posts
    53,399
    Now I have seen the Temp Internet folder get corrupted and cause problems like that. And get a nice pleasant surprise most of the time when I clean it out.

    I use http://www.geekstogo.com/forum/files...r-by-oldtimer/

  10. #10
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    17,453

  11. #11
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Chicago
    Posts
    2,583
    I don't know what is the problem, but it keeps happening. I just tried to go to a site awardsdaily.com and used three browsers and it routed me to Google Search. I do a CCclean every week. I have to shut down and reboot to get to the sites.

  12. #12
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Sheboygan, WI
    Posts
    53,399
    Sounds like you have a nasty. Probably malware.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •