Here is the GMER log file from the XP system:

Code:
GMER 1.0.15.15641 - http://www.gmer.net
Rootkit scan 2012-06-27 03:45:25
Windows 5.1.2600 Service Pack 3 Harddisk0\DR0 -> \Device\Ide\IAAStorageDevice-0 WDC_WD80 rev.04.0
Running: tz4dxvp7.exe; Driver: C:\DOKUME~1\Admin\LOKALE~1\Temp\fgtdapog.sys

---- System - GMER 1.0.15 ----

SSDT            BA7FEE24                                                                                                                                                    ZwClose
SSDT            BA7FEDDE                                                                                                                                                    ZwCreateKey
SSDT            BA7FEE2E                                                                                                                                                    ZwCreateSection
SSDT            BA7FEDD4                                                                                                                                                    ZwCreateThread
SSDT            BA7FEDE3                                                                                                                                                    ZwDeleteKey
SSDT            BA7FEDED                                                                                                                                                    ZwDeleteValueKey
SSDT            BA7FEE1F                                                                                                                                                    ZwDuplicateObject
SSDT            speq.sys                                                                                                                                                    ZwEnumerateKey [0xB9EC6CA2]
SSDT            speq.sys                                                                                                                                                    ZwEnumerateValueKey [0xB9EC7030]
SSDT            BA7FEDF2                                                                                                                                                    ZwLoadKey
SSDT            speq.sys                                                                                                                                                    ZwOpenKey [0xB9EA80C0]
SSDT            BA7FEDC0                                                                                                                                                    ZwOpenProcess
SSDT            BA7FEDC5                                                                                                                                                    ZwOpenThread
SSDT            speq.sys                                                                                                                                                    ZwQueryKey [0xB9EC7108]
SSDT            BA7FEE47                                                                                                                                                    ZwQueryValueKey
SSDT            BA7FEDFC                                                                                                                                                    ZwReplaceKey
SSDT            BA7FEE38                                                                                                                                                    ZwRequestWaitReplyPort
SSDT            BA7FEDF7                                                                                                                                                    ZwRestoreKey
SSDT            BA7FEE33                                                                                                                                                    ZwSetContextThread
SSDT            BA7FEE3D                                                                                                                                                    ZwSetSecurityObject
SSDT            BA7FEDE8                                                                                                                                                    ZwSetValueKey
SSDT            BA7FEE42                                                                                                                                                    ZwSystemDebugControl
SSDT            BA7FEDCF                                                                                                                                                    ZwTerminateProcess

INT 0x63        ?                                                                                                                                                           8AF93BF8
INT 0x83        ?                                                                                                                                                           8A493BF8
INT 0xA4        ?                                                                                                                                                           8A493BF8
INT 0xB4        ?                                                                                                                                                           8A493BF8

---- Kernel code sections - GMER 1.0.15 ----

.text           ntkrnlpa.exe!ZwCallbackReturn + 2FB8                                                                                                                        80504870 4 Bytes  CALL 930AC862 \SystemRoot\system32\drivers\RtkHDAud.sys (Realtek(r) High Definition Audio Function Driver/Realtek Semiconductor Corp.)
?               rkdwphc.sys                                                                                                                                                 Das System kann die angegebene Datei nicht finden. !
?               speq.sys                                                                                                                                                    Das System kann die angegebene Datei nicht finden. !
.text           USBPORT.SYS!DllUnload                                                                                                                                       B82BF8AC 5 Bytes  JMP 8A4931D8 
.text           aiywevw7.SYS                                                                                                                                                B823A386 35 Bytes  [00, 00, 00, 00, 00, 00, 20, ...]
.text           aiywevw7.SYS                                                                                                                                                B823A3AA 24 Bytes  [00, 00, 00, 00, 00, 00, 00, ...]
.text           aiywevw7.SYS                                                                                                                                                B823A3C4 3 Bytes  [00, 70, 02] {ADD [EAX+0x2], DH}
.text           aiywevw7.SYS                                                                                                                                                B823A3C9 1 Byte  [2E]
.text           aiywevw7.SYS                                                                                                                                                B823A3C9 11 Bytes  [2E, 00, 00, 00, 5A, 02, 00, ...]
.text           ...                                                                                                                                                         
.text           C:\WINDOWS\system32\drivers\ACEDRV07.sys                                                                                                                    section is writeable [0x8DF8E000, 0x328BA, 0xE8000020]
.pklstb         C:\WINDOWS\system32\drivers\ACEDRV07.sys                                                                                                                    entry point in ".pklstb" section [0x8DFD2000]
.relo2          C:\WINDOWS\system32\drivers\ACEDRV07.sys                                                                                                                    unknown last section [0x8DFEE000, 0x8E, 0x42000040]

---- Kernel IAT/EAT - GMER 1.0.15 ----

IAT             \SystemRoot\system32\DRIVERS\i8042prt.sys[HAL.dll!READ_PORT_UCHAR]                                                                                          [B9EB9048] speq.sys
IAT             \SystemRoot\System32\Drivers\aiywevw7.SYS[HAL.dll!KfAcquireSpinLock]                                                                                        C0840CEC
IAT             \SystemRoot\System32\Drivers\aiywevw7.SYS[HAL.dll!READ_PORT_UCHAR]                                                                                          053C0D74
IAT             \SystemRoot\System32\Drivers\aiywevw7.SYS[HAL.dll!KeGetCurrentIrql]                                                                                         57B80974
IAT             \SystemRoot\System32\Drivers\aiywevw7.SYS[HAL.dll!KfRaiseIrql]                                                                                              8B000000
IAT             \SystemRoot\System32\Drivers\aiywevw7.SYS[HAL.dll!KfLowerIrql]                                                                                              56C35DE5
IAT             \SystemRoot\System32\Drivers\aiywevw7.SYS[HAL.dll!HalGetInterruptVector]                                                                                    8D08758B
IAT             \SystemRoot\System32\Drivers\aiywevw7.SYS[HAL.dll!HalTranslateBusAddress]                                                                                   8D51FC4D
IAT             \SystemRoot\System32\Drivers\aiywevw7.SYS[HAL.dll!KeStallExecutionProcessor]                                                                                8D52FD55
IAT             \SystemRoot\System32\Drivers\aiywevw7.SYS[HAL.dll!KfReleaseSpinLock]                                                                                        8D51FE4D
IAT             \SystemRoot\System32\Drivers\aiywevw7.SYS[HAL.dll!READ_PORT_BUFFER_USHORT]                                                                                  8D52FF55
IAT             \SystemRoot\System32\Drivers\aiywevw7.SYS[HAL.dll!READ_PORT_USHORT]                                                                                         8D51F84D
IAT             \SystemRoot\System32\Drivers\aiywevw7.SYS[HAL.dll!WRITE_PORT_BUFFER_USHORT]                                                                                 5052F455
IAT             \SystemRoot\System32\Drivers\aiywevw7.SYS[HAL.dll!WRITE_PORT_UCHAR]                                                                                         EACAE856
IAT             \SystemRoot\System32\Drivers\aiywevw7.SYS[WMILIB.SYS!WmiSystemControl]                                                                                      0FC08520
IAT             \SystemRoot\System32\Drivers\aiywevw7.SYS[WMILIB.SYS!WmiCompleteRequest]                                                                                    0001B185

---- User IAT/EAT - GMER 1.0.15 ----

IAT             C:\Programme\Cisco Systems\VPN Client\cvpnd.exe[260] @ C:\WINDOWS\system32\msvcrt.dll [KERNEL32.dll!GetProcAddress]                                         [00F52BC8] C:\WINDOWS\system32\VSINIT.dll (TrueVector Service/Zone Labs, LLC)
IAT             C:\Programme\Cisco Systems\VPN Client\cvpnd.exe[260] @ C:\WINDOWS\system32\msvcrt.dll [KERNEL32.dll!UnhandledExceptionFilter]                               [00F52CE9] C:\WINDOWS\system32\VSINIT.dll (TrueVector Service/Zone Labs, LLC)
IAT             C:\Programme\Cisco Systems\VPN Client\cvpnd.exe[260] @ C:\WINDOWS\system32\msvcrt.dll [KERNEL32.dll!TerminateProcess]                                       [00F52CB8] C:\WINDOWS\system32\VSINIT.dll (TrueVector Service/Zone Labs, LLC)
IAT             C:\WINDOWS\system32\services.exe[944] @ C:\WINDOWS\system32\services.exe [ADVAPI32.dll!CreateProcessAsUserW]                                                [10004780] C:\WINDOWS\SuRunExt.dll (Shell extension for SuRun/http://kay-bruns.de)
IAT             C:\WINDOWS\system32\services.exe[944] @ C:\WINDOWS\system32\USERENV.dll [ADVAPI32.dll!CreateProcessAsUserW]                                                 [10004780] C:\WINDOWS\SuRunExt.dll (Shell extension for SuRun/http://kay-bruns.de)
IAT             C:\WINDOWS\system32\services.exe[944] @ C:\WINDOWS\system32\SHELL32.dll [ADVAPI32.dll!CreateProcessAsUserW]                                                 [10004780] C:\WINDOWS\SuRunExt.dll (Shell extension for SuRun/http://kay-bruns.de)

---- Devices - GMER 1.0.15 ----

Device          \FileSystem\Ntfs \Ntfs                                                                                                                                      8AF921F8
Device          \FileSystem\Fastfat \FatCdrom                                                                                                                               89C2B500

AttachedDevice  \Driver\Kbdclass \Device\KeyboardClass0                                                                                                                     SynTP.sys (Synaptics Touchpad Driver/Synaptics, Inc.)
AttachedDevice  \Driver\Kbdclass \Device\KeyboardClass1                                                                                                                     SynTP.sys (Synaptics Touchpad Driver/Synaptics, Inc.)

Device          \Driver\usbehci \Device\USBPDO-0                                                                                                                            8A4661F8
Device          \Driver\usbuhci \Device\USBPDO-1                                                                                                                            8A494500
Device          \Driver\usbuhci \Device\USBPDO-2                                                                                                                            8A494500
Device          \Driver\usbuhci \Device\USBPDO-3                                                                                                                            8A494500
Device          \Driver\usbuhci \Device\USBPDO-4                                                                                                                            8A494500
Device          \Driver\NetBT \Device\NetBT_Tcpip_{DB3E04D1-8DE6-4C50-BB55-69359C5007EC}                                                                                    8947E1F8
Device          \Driver\sptd \Device\2299846978                                                                                                                             speq.sys
Device          \Driver\Ftdisk \Device\HarddiskVolume1                                                                                                                      8B0041F8

AttachedDevice  \Driver\Ftdisk \Device\HarddiskVolume1                                                                                                                      hotcore3.sys (Hotbackup helper driver/Paragon Software Group)

Device          \Driver\PCI_PNP1978 \Device\00000064                                                                                                                        speq.sys
Device          \Driver\Ftdisk \Device\HarddiskVolume2                                                                                                                      8B0041F8

AttachedDevice  \Driver\Ftdisk \Device\HarddiskVolume2                                                                                                                      hotcore3.sys (Hotbackup helper driver/Paragon Software Group)

Device          \Driver\Cdrom \Device\CdRom0                                                                                                                                89FE11F8
Device          \Driver\iaStor \Device\Ide\iaStor0                                                                                                                          [B9DAD580] iaStor.sys[unknown section] {MOV EDX, [ESP+0x8]; LEA ECX, [ESP+0x4]; PUSH EAX; MOV EAX, ESP; PUSH EAX}
Device          \Driver\iaStor \Device\Ide\IAAStorageDevice-0                                                                                                               [B9DAD580] iaStor.sys[unknown section] {MOV EDX, [ESP+0x8]; LEA ECX, [ESP+0x4]; PUSH EAX; MOV EAX, ESP; PUSH EAX}
Device          \Driver\NetBT \Device\NetBt_Wins_Export                                                                                                                     8947E1F8
Device          \Driver\NetBT \Device\NetbiosSmb                                                                                                                            8947E1F8
Device          \Driver\usbuhci \Device\USBFDO-0                                                                                                                            8A494500
Device          \Driver\usbuhci \Device\USBFDO-1                                                                                                                            8A494500
Device          \FileSystem\MRxSmb \Device\LanmanDatagramReceiver                                                                                                           894631F8
Device          \Driver\usbuhci \Device\USBFDO-2                                                                                                                            8A494500
Device          \FileSystem\MRxSmb \Device\LanmanRedirector                                                                                                                 894631F8
Device          \Driver\usbuhci \Device\USBFDO-3                                                                                                                            8A494500
Device          \Driver\usbehci \Device\USBFDO-4                                                                                                                            8A4661F8
Device          \Driver\Ftdisk \Device\FtControl                                                                                                                            8B0041F8
Device          \Driver\aiywevw7 \Device\Scsi\aiywevw71                                                                                                                     8A4011F8
Device          \Driver\aiywevw7 \Device\Scsi\aiywevw71Port1Path0Target0Lun0                                                                                                8A4011F8
Device          \FileSystem\Fastfat \Fat                                                                                                                                    89C2B500

AttachedDevice  \FileSystem\Fastfat \Fat                                                                                                                                    fltMgr.sys (Microsoft Filesystem Filter Manager/Microsoft Corporation)

Device          \FileSystem\Cdfs \Cdfs                                                                                                                                      89E37500

---- Registry - GMER 1.0.15 ----

Reg             HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\BTHPORT\Parameters\Keys\0009dd508fcb                                                                                 
Reg             HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\BTHPORT\Parameters\Keys\00158315a2b7                                                                                 
Reg             HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\BTHPORT\Parameters\Keys\00158315a2b7@00234507d7b2                                                                    0x62 0x9E 0x6E 0x90 ...
Reg             HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\BTHPORT\Parameters\Keys\00158315a2b7@6c0e0dc8b9f2                                                                    0xCC 0x3F 0x33 0x6D ...
Reg             HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\BTHPORT\Parameters\Keys\00158315a310                                                                                 
Reg             HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\BTHPORT\Parameters\Keys\00158315a310@6c0e0dc8b9f2                                                                    0x08 0xC3 0x82 0x05 ...
Reg             HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\BTHPORT\Parameters\Keys\001f81000830                                                                                 
Reg             HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\BTHPORT\Parameters\Keys\001f81000830@6c0e0dc8b9f2                                                                    0xD5 0xD3 0x93 0x61 ...
Reg             HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sptd\Cfg@s1                                                                                                          771343423
Reg             HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sptd\Cfg@s2                                                                                                          285507792
Reg             HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sptd\Cfg@h0                                                                                                          1
Reg             HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sptd\Cfg\19659239224E364682FA4BAF72C53EA4                                                                            
Reg             HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sptd\Cfg\19659239224E364682FA4BAF72C53EA4@p0                                                                         C:\Programme\DAEMON Tools Lite\
Reg             HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sptd\Cfg\19659239224E364682FA4BAF72C53EA4@h0                                                                         0
Reg             HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sptd\Cfg\19659239224E364682FA4BAF72C53EA4@khjeh                                                                      0x8D 0xDC 0xAD 0x25 ...
Reg             HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sptd\Cfg\19659239224E364682FA4BAF72C53EA4\00000001                                                                   
Reg             HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sptd\Cfg\19659239224E364682FA4BAF72C53EA4\00000001@a0                                                                0x20 0x01 0x00 0x00 ...
Reg             HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sptd\Cfg\19659239224E364682FA4BAF72C53EA4\00000001@khjeh                                                             0x73 0x83 0x43 0x0A ...
Reg             HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sptd\Cfg\19659239224E364682FA4BAF72C53EA4\00000001\0Jf40                                                             
Reg             HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sptd\Cfg\19659239224E364682FA4BAF72C53EA4\00000001\0Jf40@khjeh                                                       0x5D 0xF0 0xBE 0x2E ...
Reg             HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sptd\Cfg\19659239224E364682FA4BAF72C53EA4\00000001\0Jf41                                                             
Reg             HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sptd\Cfg\19659239224E364682FA4BAF72C53EA4\00000001\0Jf41@khjeh                                                       0x12 0xFD 0x00 0xCC ...
Reg             HKLM\SYSTEM\ControlSet002\Services\BTHPORT\Parameters\Keys\0009dd508fcb (not active ControlSet)                                                             
Reg             HKLM\SYSTEM\ControlSet002\Services\BTHPORT\Parameters\Keys\00158315a2b7 (not active ControlSet)                                                             
Reg             HKLM\SYSTEM\ControlSet002\Services\BTHPORT\Parameters\Keys\00158315a2b7@00234507d7b2                                                                        0x62 0x9E 0x6E 0x90 ...
Reg             HKLM\SYSTEM\ControlSet002\Services\BTHPORT\Parameters\Keys\00158315a2b7@6c0e0dc8b9f2                                                                        0xCC 0x3F 0x33 0x6D ...
Reg             HKLM\SYSTEM\ControlSet002\Services\BTHPORT\Parameters\Keys\00158315a310 (not active ControlSet)                                                             
Reg             HKLM\SYSTEM\ControlSet002\Services\BTHPORT\Parameters\Keys\00158315a310@6c0e0dc8b9f2                                                                        0x08 0xC3 0x82 0x05 ...
Reg             HKLM\SYSTEM\ControlSet002\Services\BTHPORT\Parameters\Keys\001f81000830 (not active ControlSet)                                                             
Reg             HKLM\SYSTEM\ControlSet002\Services\BTHPORT\Parameters\Keys\001f81000830@6c0e0dc8b9f2                                                                        0xD5 0xD3 0x93 0x61 ...
Reg             HKLM\SYSTEM\ControlSet002\Services\sptd\Cfg\19659239224E364682FA4BAF72C53EA4 (not active ControlSet)                                                        
Reg             HKLM\SYSTEM\ControlSet002\Services\sptd\Cfg\19659239224E364682FA4BAF72C53EA4@p0                                                                             C:\Programme\DAEMON Tools Lite\
Reg             HKLM\SYSTEM\ControlSet002\Services\sptd\Cfg\19659239224E364682FA4BAF72C53EA4@h0                                                                             0
Reg             HKLM\SYSTEM\ControlSet002\Services\sptd\Cfg\19659239224E364682FA4BAF72C53EA4@khjeh                                                                          0x8D 0xDC 0xAD 0x25 ...
Reg             HKLM\SYSTEM\ControlSet002\Services\sptd\Cfg\19659239224E364682FA4BAF72C53EA4\00000001 (not active ControlSet)                                               
Reg             HKLM\SYSTEM\ControlSet002\Services\sptd\Cfg\19659239224E364682FA4BAF72C53EA4\00000001@a0                                                                    0x20 0x01 0x00 0x00 ...
Reg             HKLM\SYSTEM\ControlSet002\Services\sptd\Cfg\19659239224E364682FA4BAF72C53EA4\00000001@khjeh                                                                 0x73 0x83 0x43 0x0A ...
Reg             HKLM\SYSTEM\ControlSet002\Services\sptd\Cfg\19659239224E364682FA4BAF72C53EA4\00000001\0Jf40 (not active ControlSet)                                         
Reg             HKLM\SYSTEM\ControlSet002\Services\sptd\Cfg\19659239224E364682FA4BAF72C53EA4\00000001\0Jf40@khjeh                                                           0x5D 0xF0 0xBE 0x2E ...
Reg             HKLM\SYSTEM\ControlSet002\Services\sptd\Cfg\19659239224E364682FA4BAF72C53EA4\00000001\0Jf41 (not active ControlSet)                                         
Reg             HKLM\SYSTEM\ControlSet002\Services\sptd\Cfg\19659239224E364682FA4BAF72C53EA4\00000001\0Jf41@khjeh                                                           0x12 0xFD 0x00 0xCC ...
Reg             HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{B6A930A0-A4F5-43A5-9B4E-6189A6C2B9E8}@y!s!\24!r!s!`!\30!y!\24!\24!t!\30!c!y!s!d!                                               19583823

---- Files - GMER 1.0.15 ----

File            C:\Dokumente und Einstellungen\Konto\Anwendungsdaten\Macromedia\Flash Player\#SharedObjects\HFXJENE8\www.iheartradio.com.\CCBRadioStationFavorites_008.sol  1285 bytes
File            C:\Dokumente und Einstellungen\Konto\Anwendungsdaten\Macromedia\Flash Player\#SharedObjects\HFXJENE8\www.iheartradio.com.\s_br.sol                          35 bytes
File            C:\Dokumente und Einstellungen\Konto\Anwendungsdaten\Macromedia\Flash Player\#SharedObjects\HFXJENE8\www.island985.com.\s_br.sol                            35 bytes
File            C:\Dokumente und Einstellungen\Konto\Anwendungsdaten\Macromedia\Flash Player\macromedia.com\support\flashplayer\sys\#www.iheartradio.com.\settings.sol      90 bytes
File            C:\Dokumente und Einstellungen\Konto\Anwendungsdaten\Macromedia\Flash Player\macromedia.com\support\flashplayer\sys\#www.island985.com.\settings.sol        88 bytes