[RESOLVED] MicroSoft Photo Editor
Results 1 to 2 of 2

Thread: [RESOLVED] MicroSoft Photo Editor

  1. #1
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Surrey, UK
    Posts
    63

    Resolved [RESOLVED] MicroSoft Photo Editor

    What ho one and all,

    I seem to be asking all the questions!

    Running XP and Office 2000, for as many years as I can recall, I have been viewing jpgs with Microsoft Photo Editor. If Photoshop not open, click a jpg and MPE opens. In the last few days, nothing, zilch. If I click a photo, the MPE button appears at the bottom as if the program is running; it even appears in task Manager as a running application. But nothing, no photo on screen, not even a blank MPE.

    If I check the path via Properties, the path is blank. Seems the MPE is running but from where I have not idea and it is not even displaying.

    I reinstall from the Office 2000 disk; the message says OK but still, nothing whatsoever. I have updated the jpg default program in Fold options, but still, zilch.

    Where can the program be and why would it not rin?

    Thanks

    Rex

  2. #2
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Surrey, UK
    Posts
    63
    Issue solved. Found this link: https://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Photo_Editor and by deleting the Initial Entry key, all back to normal.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •