Can't get web pages
Results 1 to 9 of 9

Thread: Can't get web pages

  1. #1
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    California
    Posts
    3,528

    Can't get web pages

    When I try to goto any web site, I get a new tab with a miserable icon on it and a black screen, I don't even get the usual Awe Snap! The i next to the address tells me that my 'connection is not secure' but that's the only clue - why is this happening and how do I fix it?

    Tanks - rev

  2. #2
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Arkham Asylum, Cell 13
    Posts
    10,594
    What browser and OS are you using?

    What urls are you going to? "connection not secure" would probably be http.

    Was it ever working?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Idaho Falls, Idaho, USA
    Posts
    15,642
    The first thing to try is to use a different web browser. Do web pages load then? What happens if you try to load Google's home search page? You should not get a "page not secure" warning on that page.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    California
    Posts
    3,528
    Win 7 is the OS, Chrome is the browser and yes, it worked yesterday!

    In Chrome I can only go to hotmail and I can only go to a link I receive in email.

    IE works fine.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Arkham Asylum, Cell 13
    Posts
    10,594
    If IE works, then it's probably an issue with Chrome. What version of Chrome are you using? The current version is 63.0.3239.132.

    You could try doing a Chrome reset:
    https://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=en

  6. #6
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    California
    Posts
    3,528
    Can't do a reset because I get the same miserable icon tab and a black screen when I go to Settings. Can't download to reinstall for the same reason.

    I'll try downloading it from IE.

  7. #7
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    California
    Posts
    3,528
    Downloaded and installed Chrome using IE but I get the same thing.

  8. #8
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Arkham Asylum, Cell 13
    Posts
    10,594
    Hmm. If you can't even do a reset, you could try uninstalling and reinstalling Chrome.

    You can use Geek uninstaller to remove Chrome first.
    https://geekuninstaller.com/download

  9. #9
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    California
    Posts
    3,528
    Already did (Revo) - now all is well, I won't even try to understand what happened but I did install something called mobirise, a web page maker yesterday. Methinks it doth protest too much...

    Thanks!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

×
We have made updates to our Privacy Policy to reflect the implementation of the General Data Protection Regulation.