windows XP periodically loosing personalized settings
Results 1 to 2 of 2

Thread: windows XP periodically loosing personalized settings

  1. #1
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Coquitlam BC Canada
    Posts
    2,718

    windows XP periodically loosing personalized settings

    Lately for the past week when the PC wakes up from sleep mode ., I get on screen message that PC doesn't recognize personalized settings .. I then go ahead boot into the user I need ( out of two) and the PC goes to the original 'Bliss screen' with rolling clouds and only the default one or two icons ,.,

    I do use windows 10 but there are family members who still use windows XP for the outlook 6 mail .. so i nthe mean time I'm looking at either fixing this problem or backing up and reinstalling windows xp fresh with sp3 I have saved in a zip file ..

    Ideas for a fix to this??

    thanks
    Last edited by ttodd; April 5th, 2017 at 03:59 PM.
    Intel (R) Core TM 2 Duo CPU P8400 @ 2.26 GHz 2.27 GHz 4.00 GB memory/ HP laptop elitebook 8730/ Windows 10 //Version 1703 ( OS Build 15063.674) 64bit /// dual boot windows 10 & Windows XP Professional_ SP3/ /with Firefox ESR 52.1.0 - 32 bit 4 GB Memory/ AMD Radeon HD 7700 series Video Card//N68C-GS FX2.00 gigahertz AMD Athlon 64 X2 Dual Core /

  2. #2
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Coquitlam BC Canada
    Posts
    2,718
    only new I have done since this happened was to run a through antivirus scan / malware (mcafee) checkup ..

    googled this scenario and found out either create a new ntuser.., or
    Open msconfig and choose selective startup (disable everything from loading) and reboot. Does the problem still occur? If not, start adding items back to msconfig one or two at a time, rebooting after each change, until the problem reappears and you'll have identified the offending process.
    Intel (R) Core TM 2 Duo CPU P8400 @ 2.26 GHz 2.27 GHz 4.00 GB memory/ HP laptop elitebook 8730/ Windows 10 //Version 1703 ( OS Build 15063.674) 64bit /// dual boot windows 10 & Windows XP Professional_ SP3/ /with Firefox ESR 52.1.0 - 32 bit 4 GB Memory/ AMD Radeon HD 7700 series Video Card//N68C-GS FX2.00 gigahertz AMD Athlon 64 X2 Dual Core /

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •