Major Changes are coming for Firefox 52, 53, and 57 - Page 3
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47

Thread: Major Changes are coming for Firefox 52, 53, and 57

  1. #31
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Sheboygan, WI
    Posts
    53,403
    I concider FF safe and use it on all my computers. Desktops and laptops. Windows or Linux.
    SMILE
    and post back. Let us know if it worked.
    [ Book mark this post to find it again]

    AntiX-16, MX-16 and Win 10

  2. #32
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    NYC Metro area
    Posts
    1,905
    And you know I trust you and all mods here. So it's not being targeted by malware more since it's been taking a larger share of the market. :-)

    Hewlett-Packard p6 / BIOS: AMI 7.16 10/05/2011
    CPU: 2.60 gigahertz Intel Pentium G620 /Win 7 Ult. 64 / 6 GB RAM
    Firefox/Thunderbird/Chrome/Opera /MS Sec. Essentials/Win Firewall
    Verizon FIOS wired network
    ------------------------------------------------------
    "The medium is the message." - Marshall McLuhan

  3. #33
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Idaho Falls, Idaho, USA
    Posts
    15,573
    All web browsers and operating systems and other software programs are targeted by malware writers, some more than others. However, vulnerabilities are patched as they are discovered and reported to software vendors. Firefox is as safe as any web browser can be at the present time.

  4. #34
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    NYC Metro area
    Posts
    1,905
    :-)

    Hewlett-Packard p6 / BIOS: AMI 7.16 10/05/2011
    CPU: 2.60 gigahertz Intel Pentium G620 /Win 7 Ult. 64 / 6 GB RAM
    Firefox/Thunderbird/Chrome/Opera /MS Sec. Essentials/Win Firewall
    Verizon FIOS wired network
    ------------------------------------------------------
    "The medium is the message." - Marshall McLuhan

  5. #35
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    NYC Metro area
    Posts
    1,905
    This is the best source right now of Mozilla's progress with extension ported/not ported to WebExtensions.
    https://docs.google.com/spreadsheets...Sww/edit#gid=0

    Hewlett-Packard p6 / BIOS: AMI 7.16 10/05/2011
    CPU: 2.60 gigahertz Intel Pentium G620 /Win 7 Ult. 64 / 6 GB RAM
    Firefox/Thunderbird/Chrome/Opera /MS Sec. Essentials/Win Firewall
    Verizon FIOS wired network
    ------------------------------------------------------
    "The medium is the message." - Marshall McLuhan

  6. #36
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    At my computer, cruising VDR and watching your back
    Posts
    23,020
    Anyone else having a problem with FF 56.02? Just about every day I get a message from many of my websites that
    says this page didn't redirect correctly, server not found, with a clickable "try again".
    . It happens here and on pch.com and on Pentaxforums.com.
    New 8 core
    Gigabyte GA-970 Gaming Full ATX Motherboard;AMD FX 8350 4Ghz; Corsair Vengeance 16GB Memory; Kingston 240GB SSD; WD 320GB SATA; Geforce 710 GT 2GB Vid card; Windows 7 Professional 64 bit; Antec Nine Hundred Mid tower; HP 25" LED/LCD IPS monitor

    Built by Me, in 2017!!


    UBCD How to Burn an ISO Image to a Disc
    My photos

  7. #37
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Sheboygan, WI
    Posts
    53,403
    TFC and F5 time to see what happens.
    SMILE
    and post back. Let us know if it worked.
    [ Book mark this post to find it again]

    AntiX-16, MX-16 and Win 10

  8. #38
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    At my computer, cruising VDR and watching your back
    Posts
    23,020
    I ran TFC and only had the problem one more time, so far it's behaving.

    What's FS?
    New 8 core
    Gigabyte GA-970 Gaming Full ATX Motherboard;AMD FX 8350 4Ghz; Corsair Vengeance 16GB Memory; Kingston 240GB SSD; WD 320GB SATA; Geforce 710 GT 2GB Vid card; Windows 7 Professional 64 bit; Antec Nine Hundred Mid tower; HP 25" LED/LCD IPS monitor

    Built by Me, in 2017!!


    UBCD How to Burn an ISO Image to a Disc
    My photos

  9. #39
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Sheboygan, WI
    Posts
    53,403
    F5 reloads the page,
    SMILE
    and post back. Let us know if it worked.
    [ Book mark this post to find it again]

    AntiX-16, MX-16 and Win 10

  10. #40
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    At my computer, cruising VDR and watching your back
    Posts
    23,020
    Dang it! I need new glasses. LOL
    New 8 core
    Gigabyte GA-970 Gaming Full ATX Motherboard;AMD FX 8350 4Ghz; Corsair Vengeance 16GB Memory; Kingston 240GB SSD; WD 320GB SATA; Geforce 710 GT 2GB Vid card; Windows 7 Professional 64 bit; Antec Nine Hundred Mid tower; HP 25" LED/LCD IPS monitor

    Built by Me, in 2017!!


    UBCD How to Burn an ISO Image to a Disc
    My photos

  11. #41
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Sheboygan, WI
    Posts
    53,403
    Quote Originally Posted by photolady View Post
    Dang it! I need new glasses. LOL
    We both do.
    SMILE
    and post back. Let us know if it worked.
    [ Book mark this post to find it again]

    AntiX-16, MX-16 and Win 10

  12. #42
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    At my computer, cruising VDR and watching your back
    Posts
    23,020
    My brother and a friend installed FF 57.02 and it screwed up some settings. I've not installed that one yet, and hope to not do so until the next update. The friend sent a report to FF explaining his predicament. So, hopefully Mozilla will respond and create a new update, screw ups free.
    New 8 core
    Gigabyte GA-970 Gaming Full ATX Motherboard;AMD FX 8350 4Ghz; Corsair Vengeance 16GB Memory; Kingston 240GB SSD; WD 320GB SATA; Geforce 710 GT 2GB Vid card; Windows 7 Professional 64 bit; Antec Nine Hundred Mid tower; HP 25" LED/LCD IPS monitor

    Built by Me, in 2017!!


    UBCD How to Burn an ISO Image to a Disc
    My photos

  13. #43
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Arkham Asylum, Cell 13
    Posts
    10,579
    Since you didn't say which settings, it's hard to say if it's a actual problem with FF Quantum or legacy settings. If the problems has to do with XUL or legacy addons, they're out of luck.

    It would be better if you started a separate thread, if you want someone here to troubleshoot it.

  14. #44
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    At my computer, cruising VDR and watching your back
    Posts
    23,020
    I believe some icons were missing in my friends FF, and my brother said his bookmarks icon was missing. I don't know if anything else was messed up. I know my brother only uses Ad Blocker Plus as an add on. I don't know how my friend has his FF setup.
    New 8 core
    Gigabyte GA-970 Gaming Full ATX Motherboard;AMD FX 8350 4Ghz; Corsair Vengeance 16GB Memory; Kingston 240GB SSD; WD 320GB SATA; Geforce 710 GT 2GB Vid card; Windows 7 Professional 64 bit; Antec Nine Hundred Mid tower; HP 25" LED/LCD IPS monitor

    Built by Me, in 2017!!


    UBCD How to Burn an ISO Image to a Disc
    My photos

  15. #45
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Arkham Asylum, Cell 13
    Posts
    10,579
    Which bookmarks icon? If you mean in the Navigation bar, it was probably replaced with the "Library" button. You can still add a "Bookmarks Menu" button from "Customize".

    I prefer uBlock Origin over Adblock Plus. Less memory usage and no "whitelisted" ads.

    Again, please create a new thread if you want to continue troubleshooting. Thanks.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •