[RESOLVED] Very slow accessing VDr
Results 1 to 8 of 8

Thread: [RESOLVED] Very slow accessing VDr

  1. #1
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Albuquerque, NM USA
    Posts
    14,564

    Resolved [RESOLVED] Very slow accessing VDr

    For the record. April 20, mid afternoon my time (MDT).
    It is taking over 40 seconds to access any VDr page including switch from page to page. Down for Everyone says it is "just me". But I have no problems with any other website.
    I get the blue Virtual Dr band at the top of a page fairly quickly but then the content of the page takes the rest of the time. (Maybe that is why Down for Everyone thinks VDr is normally accessible.)
    VDr always is a slow loader for me (a few seconds versus almost instantaneously for other websites) but it is extreme today.
    -----------------------------
    About an hour later. Getting back to normal now.
    Last edited by Welshjim; April 20th, 2012 at 06:11 PM.
    Jim
    WIN7 Ultimate SP1 64bit, IE 11, NTFS,
    cable, MS Security Essentials, Windows 7 firewall

  2. #2
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Friern Barnet, London, England
    Posts
    46,419
    Is anyone else seeing any issues?

    I can't tell myself, because my ISP is having technical problems (again ) and all sites are a bit problematic for me at the moment.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    USA
    Posts
    16,995
    Haven't noticed anything unusual here.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    Nanaimo ,B.C. Canada
    Posts
    2,337
    Been working fine here.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Albuquerque, NM USA
    Posts
    14,564
    Yes, all OK now here as well.
    Jim
    WIN7 Ultimate SP1 64bit, IE 11, NTFS,
    cable, MS Security Essentials, Windows 7 firewall

  6. #6
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1,900
    Luckily the site seems good here

  7. #7
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Friern Barnet, London, England
    Posts
    46,419
    That's good then, it looks like one of those odd glitches

  8. #8
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Albuquerque, NM USA
    Posts
    14,564
    Thanks for marking Resolved. I forgot.
    Jim
    WIN7 Ultimate SP1 64bit, IE 11, NTFS,
    cable, MS Security Essentials, Windows 7 firewall

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •