[RESOLVED] Not Windows 8 preview but...
Results 1 to 8 of 8

Thread: [RESOLVED] Not Windows 8 preview but...

  1. #1
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Newcastle UK
    Posts
    1,060

    Resolved [RESOLVED] Not Windows 8 preview but...

    ....not the fault of Windows 8 preview, as it happened before I put it on. BUT my graphics card - I have 2 in, a Radeon 6670 and an earlier Radion 4750 I believe -the 6670 frequently blacked out the screen, so I gave up and went back on my older one. Which didn't have the black outs. But yesterday I was on Steam and they now apparently look for driver updates for you. Great sez I. Upgraded, and now my older 4750 has blackouts too !
    What the hell is going on ?
    (If you feel this should be moved, by all means do so - just desperate)

  2. #2
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Elma,Wa.
    Posts
    50,129
    The newer drivers , like this time and probably for both cards, are NOT the best for them. Roll back to the older versions that work and DO NOT update them again. Seen that happen lots of times over the years. where the newest flat break a good video card.
    SMILE
    and post back. Let us know if it worked.
    [ Book mark this post to find it again]

  3. #3
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Elma,Wa.
    Posts
    50,129
    Should be the same as with Win 7.
    http://pcsupport.about.com/od/window...-windows-7.htm
    SMILE
    and post back. Let us know if it worked.
    [ Book mark this post to find it again]

  4. #4
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Newcastle UK
    Posts
    1,060
    The "roll back" feature in my older card is greyed out. I have rolled back the other though (absolutely positive it's the older one Im using)

  5. #5
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Elma,Wa.
    Posts
    50,129
    Double check.
    SMILE
    and post back. Let us know if it worked.
    [ Book mark this post to find it again]

  6. #6
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Newcastle UK
    Posts
    1,060
    Quote Originally Posted by Train View Post
    Double check.
    Will do anyway of course. And it was so.
    Haven't really had much time to check anything, but the blackouts do seem to have disappeared. After I uninstalled the older card and just went on the motherboards own inbuilt graphics, then reinstalled the older card.

  7. #7
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Newcastle UK
    Posts
    1,060
    Yeah, Train was bang on. Removed the cards, let them reinstall, changed to the newer card, (5.9 Windows Exp) instead of older (4.7) and have had no problems since !
    Cheers, mate ! Sorry took time getting back, Bathroom getting done, and I have left leg in plaster !

  8. #8
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Elma,Wa.
    Posts
    50,129
    Bathroom getting done, and I have left leg in plaster !

    Double ouch!!

    Glad to you got it sorted out now.
    SMILE
    and post back. Let us know if it worked.
    [ Book mark this post to find it again]

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •