Computer doesn't install flash player
Results 1 to 14 of 14

Thread: Computer doesn't install flash player

  1. #1
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    1,747

    Question Computer doesn't install flash player

    I've a new xp pro computer. I use internet explorer. I clicked on the site where I saw download the flash player from Adobe site. It installed the flash player but I went back to the site but I saw the flash player to download?
    Bob

  2. #2
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Keizer,Orygun USofA
    Posts
    10,636
    Did you look in add-remove after installing? It should be listed there as 'adobe flashplayer 9 active x' if installed...
    Stupid question? No such thing!
    Virtual Dr. to the rescue!
    Just ask. Bookmark your post for easy reference.
    ==================================

  3. #3
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Springfield, OR
    Posts
    2,950
    Bob, If it's installed follow the instructions at the link below which should correct the problem. It has solved that problem for many others. Even though you may not be getting any error messages uninstalling it then reinstalling it may solve the problem.

    http://www.adobe.com/cfusion/knowled...cfm?id=7d1862a

    Tufenuf

  4. #4
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    1,747

    Talking

    Bob, If it's installed follow the instructions at the link below which should correct the problem. It has solved that problem for many others. Even though you may not be getting any error messages uninstalling it then reinstalling it may solve the problem.

    It works now,
    Thanks a lot,
    Bob

  5. #5
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Springfield, OR
    Posts
    2,950
    Bob, Glad to see that the FlashPlayer problem is fixed & Thanks for posting back to let us know.

    Tufenuf

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1

    Flashplayer problem

    Unfortunatley, i have tried the steps throughout the forums. I have also unistalled flashplayer through the Adobe link. I have updated my "manage add-ons" menu. I have the IE 6 and Win XP Home. When installed, the "flash movie" on adobe site does not play. However, it is listed in the control panel. Some sites that i am having issues with are MTV overdrive, Drpepper.com, and Behr Paint. All say i need Macromedia Flashplayer. This has been occurring for a few months now. Any other suggestions would be great. Thank you.

  7. #7
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1
    I have Windows Vista and my flash movies won't load. I have tried EVERYTHING I can find. Uninstall, re-install, change settings, run virus programs, nothing has helped me out. I'm half tempted to save the files I want on disc and re install my whole computer. Anyone KNOW what will help? Adobe's website is useless...By the way, my computer is only like a month old. Someone HELP!

  8. #8
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Springfield, OR
    Posts
    2,950
    Sahri21, Follow the instructions at the link below. Check your Security settings in Internet Options. Many times deleting all your Temporary Internet Files including all offline content corrects this problem. If that doesn't correct the problem I'd follow the instructions at the second link below. Uninstall the Flash Player using the uninstaller at the link then reinstall the latest version of the Flash Player. The third link is the download site for the latest version of the Flash Player.

    http://www.google.com/support/youtub...69&topic=10563

    http://kb.adobe.com/selfservice/view...4157&sliceId=1

    http://www.adobe.com/shockwave/downl...ShockwaveFlash

    Tufenuf

  9. #9
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    18

    Unhappy Flash Player won't install

    I have been trying to install the Adobe flash player for 2 days. I have visited the Adobe site and have tried EVRYTHING they have suggested. I found this site and have tried the answers given. Nothing works.

    When I install Flashplayer, it shows the "movie" and states that it is installed. I don't have any problem watch youtube.

    It does not show up in my install/remove programs. The only that shows up is Adobe Reader 9.
    I need flash player for turbo tax! PLEASE HELP!!!

    Thank you!

  10. #10
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Ft Myers FL
    Posts
    8,509
    In addition to all of the helpful info in the preceding posts, make sure you've installed the correct version of Flash Player for your browser. There are different versions, depending on whether you're using IE or Firefox/Opera.

  11. #11
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    18
    Ok, How do I do that? When I was on IE, I tried to install it from there.

    I did switch to FF and got it installed but why can't I install it on IE?

    In programs file, it still doesn't show any file amount.

  12. #12
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Albuquerque, NM USA
    Posts
    14,561
    If the site
    http://kb.adobe.com/selfservice/view...5507&sliceId=1
    is being used to test for the version of Flash Player installed, it should be noted that there is no "movie". You just get told in print what version is installed. Also the latest version for IE is 10.0.12.36.
    It often is a good idea to uninstall the old version before installing the new. Adobe says it is necessary to do this and offers an uninstaller http://kb.adobe.com/selfservice/view...4157&sliceId=1
    P.S. You do get a movie of sorts by testing using this site http://www.macromedia.com/software/flash/about/
    Jim
    WIN7 Ultimate SP1 64bit, IE 11, NTFS,
    cable, MS Security Essentials, Windows 7 firewall

  13. #13
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    18

    Smile

    I did the macromedia site check. It told me the version. Could not do the adobe site test. So if I want to install it for IE, I have to uninstall it for FF? Correct?

    I think I will leave it for FF.
    I've tried everything for IE.

    Thank you for your help.

  14. #14
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Albuquerque, NM USA
    Posts
    14,561
    wonderwhy--Uninstall should be the same for either browser, so YES.
    Jim
    WIN7 Ultimate SP1 64bit, IE 11, NTFS,
    cable, MS Security Essentials, Windows 7 firewall

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •